Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ και μπόλικα παραμύθιαΘΡΥΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

και μπόλικα παραμύθια
MOTH MAN
  τον Νοέμβρη του 1966,στη δυτική Βιρτζίνια  κάποιος  ισχυρίστηκε οτι είδε έναν άνθρωπο που μοιάζει με σχήμα μεγάλου ανθρώπου με φτερά νυχτερίδας και φωτεινά κόκκινα μάτια. 
Αυτό  θα γίνει γνωστό ως το Mothman.


Λίγο αργότερα,  δύο νεαρά ζευγάρια είπαν στην αστυνομία ότι είδαν ένα μεγάλο λευκό πλάσμα του οποίου τα μάτια "έλαμπαν έντονο κόκκινο", όταν οι προβολείς των αυτοκινήτων έπεσαν πάνω  του  και να το περιγράφουν ως ένα "ιπτάμενο άνθρωπο με δέκα πόδια  και φτερά» 


Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, κι άλλοι άνθρωποι είδαν παρόμοια πλασματα 
Οι περιγραφές και  οι αναγνωρίσεις ταιριάζουν σε όλους , με το μεγάλο αμερικανικό  πουλί "γερανός" που ειναι σχεδόν τόσο ψηλά όσο ένας άνθρωπος με άνοιγμα φτερών επτά πόδια και το χαρακτηρίζουν  το κυκλικό κοκκινωπό χρώμα γύρω από τα μάτια του.~MOTHMAN~εμένα δεν με νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι
εγώ λατρεύω τα παραμύθια
αρκεί να μην με φοβίζουν  πολύ

πάμε παρακάτω

ΚΡΑΚΕΝ

Τώρα θα σας πω και για δυό  δύο θαλάσσια τέρατα που υπάρχουν. 
Το ένα ονομάζεται το hafgufa (θαλάσσια-ομίχλη),
 και το άλλο lyngbakr (Heather-back). 

Οι φάλαινες είναι τα μεγαλύτερα κοίτη στον κόσμο, αλλά η hafgufa είναι το μεγαλύτερο τέρας που υπάρχει στο νερό. Είναι στη φύση του να καταπίνει αύτανδρα τα πλοία 
ποιός ξέρει τι σημαίνει αυτή η λέξη που μου είπε ο μπαμπάς μου?
κανείς !!!!!!!!!
Αντε να το πάρει το ποτάμι
σημαίνει με ολόκληρο το πλήρωμα !

 ακόμα και τις φάλαινες και τα πάντα που μπορεί να βρεί τα καταπίνει. Ζει  βυθισμένο τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα , και όταν βγάζει το κεφάλι του και τη μύτη του πάνω από την επιφάνεια,της θάλασσας, τότε μένει εκεί τουλάχιστον μέχρι την αναστροφή της παλίρροιας. Τώρα, οι σιαγόνες του της κάτω γνάθου είναι σαν βράχοι, και έτσι εμφανίζονται  στον ωκεανό,τρομακτικό!!!!!!!

 ενώ το άλλο τέρας  το lyngbakr είναι σαν ενα  κανονικό νησί που όταν το πλησιάσεις και μπορει να ανέβεις και για βόλτα επάνω του, ξαφνικά εκείνο  βυθίζεται και σε παρασέρνει μαζί του.
Είναι σαν πλωτό νησί με βράχια ακρογιαλιές και τα σχετικά, μόνο που από κάτω του κρύβεται ένα πονηρό παμφάγο τέρας. 
~ΚΡΑΚΕΝ!~

τώρα που είναι καλοκαίρι σκεφτείτε σε ποιό  νησάκι 
θα ανεβείτε για διακοπές
μπορεί να είναι καποιο τέρας
που κοιμάται
 χα χα χα... τι λέτε ???

άντε τώρα να σας πώ για ένα  μύθο
που τον χαλάσανε
γιατί δεν ξέραν να τον κρύψουν

ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΧ ΝΕΣ


Τέρας του Λοχ Νες όπως έχει επικρατήσει να ονομάζεται είναι ένα θρυλικό θαλάσσιο ερπετό  που σύμφωνα με το μύθο ζει στη λίμνη του Λοχ Νες της βόρειας Σκωτίας.
Το αποκαλούν συχνά με το όνομα Νέσι .

 Αργότερα αποδείχθηκε πως ήταν πλαστό.Κρίμα και ήθελα να πάω στην Σκωτία να κάνω εξερευνήσεις! Τώρα θα πάω στην Ιρλανδία να βρώ ξωτικά και τρόλ !!!!

Το παραμύθι με την Νέσι ξεσκεπάστηκε, γιατί κρύωνε την νύχτα ο κώλος του,
συγνώμη για την κακή  λέξη, αλλά όταν διάβασα πόσα λεφτά κερδίζανε οι τσιγκούνηδες Σκωτσέζοι
με τα ψεματά τους ετσι μου ήρθε να πώ.
Τον Απρίλιο του 1934 εμφανίστηκε μια φωτογραφία της Νέσι, γνωστή και ως η «φωτογραφία του χειρούργου», δημιούργημα του γυναικολόγου Ρόμπερτ Γουίλσον. Αποτελεί μέχρι σήμερα την πιο δημοφιλή απεικόνιση του τέρατος που εμφανίζεται με μακρύ λαιμό και μικρό κεφάλι, έχοντας παρόμοια χαρακτηριστικά με ένα πλησιόσαυρο. Ο γιος του Γουίλσον παραδέχτηκε την πλαστότητά της, η οποία αποδείχτηκε το 1994 από μια ομάδα ερευνητών. Υποβρύχιες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν το 2003, με χρήση σόναρ, απέτυχαν να εντοπίσουν το θρυλικο ερπετό.

πολύ καλό

για ψεύτικο                                                               ~τερας του λοχ νες~

 τι  είναι αλήθεια θέλει πολύ έρευνα  τελικά, αλλά έμενα μου αρέσουν όλες οι ιστορίες με τα τέρατα και τα μυστήρια, αλήθεια σας το λέω!!!!!!


μη χαθήτε.... θα σας πω για τα ξωτικά και τα τρόλ στο επόμενο

γειααααααααα!!!!

1 σχόλιο:

melissa lli είπε...

να...είδες πόσο μας προβληματίζει με αυτές τις άγνωστες λέξεις ο μπαμπάς σου??? στα έλεγα εγώ, δεν με πίστευες...

κι εμένα μου αρέσουν τα παραμύθια...πάρα πολύ ωραία η ανάρτησή σου...!!! θα περιμένω με ανυπομονησία να δω την επόμενη ανάρτηση!!!

Ψηφίσαμε το Καλύτερο !!!!

Συνολικές προβολές σελίδας